Objasnenie lúpeže.Maloletého lúpežníka policajti chytili.Dopravná nehoda s následkom smrti.

16.06.2010 Celý región

Objasnenie lúpeže: Humenskí policajti vypátrali páchateľ lúpežného prepadnutia u mája tohto roku.
V utorok 15.6.2010 vyšetrovateľ obvinil za zločin lúpeže 29 ročného muža z Humenného – Podskalky, v minulosti už 1-krát súdne trestaného.
Obvinený 20.5.2010 v čase okolo 16.00 hod. na prístupovej ceste ku garážam na ul. Kukučínovej v Humennom, v podnapitom stave, fyzicky napadol tam jazdiaceho 36 ročného cyklistu z Humenného. Keď cyklista bol na jeho úrovni, tak mu z pravej strany kopol do zadného kolesa bicykla a po jeho páde na cestu tak doň kopal a z vrecka montérkovej blúzy mu zobral 50, - Eur a ušiel. Obvinený je stíhaný na slobode.

Maloletého lúpežníka policajti chytili:
Policajti v Starej Ľubovni vypátrali maloletého lupiča z Podsadku, ktorý 15. 6. 2010 v čase o 17.40 v Starej Ľubovni, pri rieke Poprad, v blízkosti obchodného domu lúpežne prepadol 20 ročnú ženu z Okružnej, okr. Stará Ľubovňa. Trinásťročný žiak piateho ročníka základnej školy ju jednou rukou chytil od chrbta okolo krku a druhou rukou jej siahal po vreckách nohavíc, odkiaľ jej odcudzil mobilný telefón v hodnote 70, - Eur a ušiel. Policajti lupiča síce vypátrali, ale vzhľadom k tomu, že páchateľom zločinu lúpeže je osoba, ktorá pre nedostatok veku nie je trestne zodpovedná bude vec v zmysle príslušných ustanovení Trestného poriadku odložená .

Dopravná nehoda s následkom smrti:
V utorok 15.6.2010 okolo 14.48 hod. na ceste pred križovatkou Kľušov - Richvald, v časti Kľušovská Zábava, okr. Bardejov došlo k dopravnej nehode medzi motocyklom, ktorý viedol 25 ročný muž z Kapušian, okr, . Prešov a nákladnou súpravou , ktorú viedol 45 ročný Bardejovčan. Motocyklista jazdiaci po ceste v smere Kľušov – Bardejov v tiahlej pravotočivej zákrute z doposiaľ nezistenej príčiny vošiel do protismernej časti cesty, kde narazil do uvedeného nákladného motorového vozidla. Motocyklista utrpel zranenie, ktorému na mieste podľahol. Telo nebohého bolo umiestnené v márnici NsP Bardejov. Pitva bude vykonaná v NsP Prešov. U vodiča nákladnej súpravy bola vykonaná dychová skúška na prítomnosť alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom. Na motocykli vznikla škoda vo výške 4000, - Eur. Na nákladnom vozidle škoda nevznikla. Na zvodidle v dôsledku dopravnej nehody vznikla škoda vo výške 50, - Eur. Prípad vyšetruje okresný dopravný inšpektorát v Bardejove a policajti začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.
 

Vyberte región